hockeyplan Det är bra att ha någon sport som fritidsintresse och varför inte välja ishockey, som är en relativt stor sport i Sverige. Även om det är en vintersport finns det gott om möjlighet att träna på sommaren. Du måste ha bra fysik för att klara av att spela hockey och den måste hållas uppe under alla säsonger. Därför kommer du behöva gymträning året runt.

Hockeyträning under alla säsonger

Du kan även spela hockey på land, då sker det dock inte med puck. Det kan vara ett sätt att hålla uppe din skottförmåga och träna på olika typer av skott även under sommarhalvåret. På sommaren kan du träna på isen också, om du har en ishall som är öppen i närheten. Det är faktiskt inte alla ishallar som stänger när vintern är över, vilket ger dig träningsmöjlighet året runt.

Att träna på isen

När du tränar på isen har du ett stort behov av utrustning, då ishockey kan bli ganska våldsamt och det finns även regler för vilken utrustning du måste ha. Med en online sökning så kan du hitta allting du behöver för att kunna träna hockey. Du hittar bland annat klubbor, skydd och tillbehör för off ice träning i deras utbud. Hockey är en perfekt träningsform som ger dig god fysik året runt.

Rekommenderade artiklar