Det finns få saker som kan ändra sin självkänsla som att förändra kroppen. Att uppnå ett mål ger en boost till din självkänsla och kan vara nyckeln som gör att du vågar följa dina drömmar och bli den person du alltid känt att du har varit men inte vågat visa. 

Företag som Citadellkliniken har hjälp personer med låg självkänsla och kroppsliga problem i många år. Hos dem kan du äntligen bli av med dubbelhakan eller hänger under armarna, två punkter som är svåra till nästan omöjliga att träna eller svälta bort.

Om du alltid haft komplex över din byst kan du göra någonting åt det, förstora eller förminska till en storlek som passar dig bättre. Eller så gör du ett lyft för att få tillbaka bysten som den såg ut när du var yngre.

Äldre personer drabbas ibland av åderbråck och alla får rynkor. För en del är det bara en del av deras kropp medan andra kan inte se något annat och vill dölja dessa ålderstecken. Med små kirurgiska ingrepp kan du åtgärda de värsta rynkorna och ta bort åderbråck från smalben och lår.

Vill du göra en fettsugning ska du inte gå in med fel uppfattning. Om ditt mål är att tappa 10-20 kilo är det träning och rätt kost som gäller, vid grav övervikt på mer än 30 kilo kan gastric bypass vara ett bättre alternativ. En fettsugning är till för att ta hand om små fettansamlingar på kroppen stör eller hindrar din kropp att få sina rätta former. En mindre kulmage, ridbyxlår eller kärlekshandtag är problemområden för många. Här är fettsugning lämpligt, operationen kan skulptera kroppen och ta bort fettdepåerna för alltid.

Rekommenderade artiklar