1792791-friends-running-in-the-forest

Träning ska vara kul och utmanande för att man ska orka syssla med det hela livet. Visst är det bra med rutiner i träningen, men det gäller också att hitta möjligheter till ny aktiviteter och annat skoj som ger dig möjligheten att njuta av vackert sommarväder och utmana flåset. 

Summer Runs

En bred benämning på en massvis med tävlingar som sker under sommaren över hela landet. Det kan vara triathlons eller härliga joggingrundor längs med kommunens finaste leder. För att delta ska man springa en del, simma en del och cykla en del. De hårdare tävlingarna kan pågå i 7-10 timmar medan andra är lite mildare och även riktade mot vardagsmotionärer.

Orientering

Vill man inte ut och springa längs promenadstråk eller simma i havet tillsammans med sitt triathlonlag, kan man kolla om det finns några lokala orienteringstävlingar eller föreningar. När man väl har lärt sig reglerna och hur man läser av en karta och kompassen, är det superkul att bege sig ut i skogen och leta efter kontrollerna. Försök att dra med några kompisar så ni är är ett helt gäng som utmanar varandra och er själva.

Aktiviteter

Det finns så klart specialaktiviteter man kan boka in under sommarmånaderna. Det kan vara att spela fotboll i uppblåsbara, genomskinliga bollar där det bara är roligt om man blir tacklad och faller till marken. Eller så bokar man in en dag i skogen med paintballgevär och sina närmsta vänner.

Rekommenderade artiklar